Ordinacija DIMEDIK


DIMEDIK - Specijalistička internistička ordinacija, pruža usluge iz oblasti interne medicine, kardiologije, pulmologije, endokrinologije, gastroenterologije, reumatologije, nefrologije, hematologije, ginekologije, urologije i neurologije. DIMEDIK ordinacija osnovana je 2008 godine i nalazi se u Beogradu u naselju Vidikovac. Pružamo kompletnu neinvazivnu dijagnostiku i specijalističke preglede koristeći modernu medicinsku opremu .

Individualni pristup svakom pacijentu, profesionalnost i pedantnost odlike su naše ordinacije. Naši doktori se trude da stvore osećaj poverenja kod pacijenata kako bi pregled bio što ugodniji. Cilj nam je da našim pacijentima omogućimo najpotpuniju uslugu uz prijateljsku atmosferu. Ponosimo se odnosom sa našim partnerima i našim pacijentima koji dugogodišnjim poverenjem omogućuju rad na najvišem nivou.

Osnivač ordinacije DIMEDIK je dr Zorica Dimitrijević, specijalista u oblasti interne medicine i kardiologije. Dimitrijević dr Zorica ima više od 25 godina iskustva u oblasti kardiologije i interne medicine.

Naša misija je zadovoljan pacijent uvek i pre svega. Volje i truda s naše strane ne manjka. O tome neka Vam govore hiljade onih koji su prošli kroz našu ordinaciju u proteklih 10 godina.

Zadovoljstvo nam je odgovoriti na sva Vaša pitanja. Za sve informacije možete nas kontaktirati na telefonske brojeve 011/23-43-750, 011/23-30-429, 065/61-90-345 ili putem e-mail adrese dr.dimedik@gmail.com

Želimo Vam dobro zdravlje.

S poštovanjem, Vaša ordinacija DIMEDIK